Αν δεν βρίσκετε κάτι απλά αναζητήστε το.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Make money Blogging

Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να βγάλετε λεφτά είναι να φτιάξετε το δικό σας blog.
Το θετικό σε αυτήν την μέθοδο είναι ότι δεν χρειάζετε να πληρώσετε για να φιλοξενία σελίδας μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στο http://www.blogger.com και να ξεκινήσετε στήνοντας το δικό σας blog όπου μπορείτε να προσθέσετε κείμενα, απόψεις και διαφημίσεις όπου θα πέρνετε λεφτά απο όποιον κλικάρει πάνω τους.
Το αρνητικό είναι όμως ότι πρέπει να προσελκύσετε αρκετούς ανθρωπους που ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο του blog σας, δηλαδή να δημιουργήσετε κίνηση στο blog σας( build traffic ). Είναι όπως το τηλέφωνο, αν βάλετε καινούργιο αριθμό στο σπίτι σας δεν σημαίνει ότι θα σας πάρει κάποιος γιατί πρέπει πρώτα να δώσετε τον αριθμό.
Στο ίντερνετ βέβαια είναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πραγματα. Για να αποκτήσετε κίνηση πρέπει να καταχωρήσετε το blog σας σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και να προσθέσετε αν έχετε λογαριασμό σε κάποιο foroum, στην υπογραφή σας το link απο την σελίδα σας ωσόστε όταν απαντάτε σε κάποιο θέμα θα κάνετε αυτομάτως διαφήμιση.

Θέλω να τονίσω ότι όλα τα link απο βιβλία που σας παραθέτω δεν είστε υποχρεωμένοι
να τα αγοράσετε απλά σας δίνω και μια ενναλακτική λύση απο ειδικούς που ξέρουν καλύτερα απο όλους μας τις τεχνικές για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.
Εξάλλου όλα αυτά τα βιβλία έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Κατεβάστε τον λεπτομερή οδηγό για να βγάλετε λεφτά απο το blog σας!

Κατεβάστε το βιβλίο άυξησης των επισκεπτών!

___________________________________________________________________________________


Selling domain names

Ενας ακόμη τρόπος για βγάλετε λεφτά απο το ίντερνετ είναι να πουλάτε domain που έχουν λήξει. Όταν κατοχυρώνετε ένα site ξεκινάτε συνήθως απο το μηδέν για να προσελκύσετε κόσμο και να μπείτε στις μηχανές αναζήτησης.
Αν καταφέρετε με σωστή διαφήμιση να αποκτάτε πολύ κίνηση στο site σας θα αρχήσετε να ανεβαίνετε στις μηχανές αναζήτησης όλο και πιο πάνω π.χ. ψάχνετε την λέξη "news" στο google τα αποτελέσματα που θα σας βγάλει θα είναι ταξινομημένα σύμφωνα με την επισκεψιμότητα και την δημοσιότητα απο κάθε site οπότε θα σας βγάλει πανω πάνω το "cnn" το "bbc" που είναι απο τα πιο δημοφιλής site σε αυτο τον τομέα.
Οπότε σκεφτείτε αν το bbc ξέχναγε να πληρώσει την συνδρομή του domain του και το κατοχυρώνατε εσείς τότε θα είχατε εκατομύρια επισκέπτες κάθε μέρα πληρώνοντας μόνο την κατοχύρωση ονόματος και αν σκεφτόσασταν να το πουλήσετε τότε θα γινόσασταν εκατομυριούχος αλλά
επειδή δεν συμβαίνουν αυτά σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις όπως sony, microsoft, google, bbc, myspace κτλ., μπορείτε να εντοπίσετε μέτρια domains τα οποία έχουν λήξη και έχουν αποκτήσει επισκεψιμότητα και να τα πωλήσετε στο ebay για πολύ παραπάνω λεφτά οπότι τα έχετε πληρώσει, μία ενδεικτική τιμή για κατοχύρωση όνόματος στο go daddy είναι $9.99 τον χρόνο και μπορείτε να το πουλήσετε απο $100 μέχρι και $50.000 (ανάλογα με την επισκεψιμότητα και τον αριθμό γραμμάτων του ονόματος π.χ. το www.abcd.com είναι πολύ πιο δυνατό domain απο το www.abcdef.com ).

Αν θέλετε ρίχτε μια ματιά στο ebay να δείτε τι τιμές παίζουν στα domains.




Για να βρείτε ληγμένα domains πατήστε εδώ:




Για να ψάξετε ποια απο αυτά τα domains είναι διαθέσιμα για κατοχύρωση πατήστε εδώ:


Για να κατοχυρώσετε φθηνα το domain πατήστε εδώ:


www.gatopardos.com
Your Ad Here