Αν δεν βρίσκετε κάτι απλά αναζητήστε το.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Καλώς Ήρθατε

Σας καλοσωρίζω στην ιστοσελίδα που θα σας δείξει τρόπους για να βγάλετε λεφτά χωρίς να έχετε κάποιο κεφάλαιο αλλά με βάση τον χρόνο που θα αφιερώσετε.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε οτι στις μέρες μας δεν βγαίνουν ευκολα τα λεφτά και είναι πολύ μεγάλα τα έξοδα σε σχέση με τον μισθό μας και θα θελαμε να έχουμε λίγα χρήματα παράπάνω ή ακόμα καλύτερα να πλουτίσουμε, αλλά ακόμα και στο ίντερνετ είναι λιγάκι δύσκολα τα πράγματα χωρίς να έχετε καθοδήγηση απο ανθρώπους με εμπειρία .Πολλοί απο εσάς ίσως να έχετς δοκιμάσει την μέθοδο των PTC-PTR. Για όσους δεν ξέρετε τι είναι διαβάστε την παρακάτω παράγραφο.

Τι είναι τα PTC & PTR;

- Είναι ένας τροπος να κερδίσουμε χρήματα online διαβάζοντας e-mails ή πατώντας διαφημίσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει κάποιοι διαφημιστές.
Ανάλογα με το ποσό που έχει πληρώσει ο διαφημιστής διαφέρει απο διαφήμιση σε διαφήμιση το τι κέρδος θα έχουμε εμείς (συνήθως 1 cent).
Όλες οι διαφημίσεις έχουν κάποιο χρονικό διάστημα που ο χρήστης πρέπει αναγκαστικα να την έχει ανοιχτή αλλιώς δεν πληρώνεται. Μετά από το χρονικό αυτό διάστημα κερδίζει το ανάλογο ποσό της διαφήμισης και μπαίνει στο λογαριασμό του. Επίσης δεν πρέπει να βλέπεις πάνω από 1 διαφήμιση ταυτόχρονα αλλιώς δεν πληρώνεσαι. Η εγγραφή σε αυτά τα sites είναι εντελώς δωρεάν δεν ζητάνε τίποτα οπότε δεν έχετε να χάσετε τίποτα (παρά μόνο να βγάλετε!!)

Εγώ, απλώς θα σας παραθέσω τους τρόπους που χρησιμοποιώ εγώ για να βγάλω χρήματα, και αν κρίνετε εσείς οτι σας ενδιαφέρουν ακολουθήστε τους.
Να θυμάστε πάντα οτι εγώ και οποιοσδήποτε άλλος σας δείξει τρόπους για να βγάλετε χρήματα απο το ίντερνετ, δεν έχει καμία ευθύνη για το αν είναι εξίσου αποτελεσματικό για εσάς.
Επίσης για να μπορείτε να παρετε χρήματα απο αυτά τα site πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Paypal ή στο Alertpay οπότε αν δεν έχετε καποιο λογαριασμό σε αυτα τα site πατήστε στα ακόλουθα link:


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.




_________________________________________________________


Παρακάτω σας παραθέτω λίγα site με ptc απο τα οποία μπορείτε να βγάλετε λεφτά βλέποντας διαφημίσεις.

--------------------------------------------------------------------------------
Your Ad Here